Конкурс читацьких відгуків

konkurs_chitac_kih_vidgukiv_plakat_xx.jpg

Кращі книги України чекають на своїх читачів в Одеській національній науковій бібліотеці!

Запрошуємо всіх, хто цікавиться новинками вітчизняного книговидання, взяти участь у конкурсі читацьких відгуків «ЗАМОВТЕ СЛОВО ПРО КНИГУ», підсумки якого будуть оголошені під час проведення XX Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині», що відбудеться 7-9 червня цього року.

До уваги учасників конкурсу читацьких відгуків представлено понад три десятки книжок, які вийшли у видавництвах України протягом останнього року і стали переможцями різноманітних престижних конкурсів та літературних рейтингів. Ці книги вирізнялися з-поміж інших претендентів на відзнаки своїм змістом, наявністю новацій у тематичному спрямуванні видання, ілюстративним оформленням і оригінальністю дизайнерської роботи, відповідністю художнього оформлення змісту та якістю поліграфічного виконання, суспільною і професійною значущістю видання.

Відгук необхідно подати до 30.05.2019 року, обсяг мінімум 200 слів. Автор дає згоду на використання свого відгуку повністю або частково у прес-релізах бібліотеки.

Відгук можна відправити поштою на адресу: 65023, м. Одеса, вул. Пастера 13 з поміткою «конкурс відгуків», або на електронну адресу довідково-інформаційного відділу onnb.div@gmail.com. Або Ви можете звернутися до довідково-інформаційного відділу ОННБ, контактна особа – Житник Марина Вікторівна, тел.: 093-573-93-49.

На переможців конкурсу чекають винагороди!

Конкурс читацьких відгуків

Створено: 11.04.2019
Оновлено: 07.05.2019
Переглядів: 1253




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.