Презентація книги Віри Валлє "Влада і свобода"

Презентація книги Віри Валлє "Влада і свобода: реквієм за Нікколо Мак`явеллі»" під час Інтелект-форуму, яка відбулася 8 червня 2019 р., і складовою якого стало проведення ХХ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині», спонукала до обговорення та викликала запальну дискусію між авторкою, її видавцем Віктором Ковальським та присутніми на цій події читачами... про свободу та владу.

1-vlada_i_svoboda.jpg 2-valle.jpg verochka.jpg

На фото видавець Віктор Ковальський, генеральний директор ОННБ Ірина Бірюкова та письменник Віра Валлє 

Книга "Влада і свобода: реквієм за Нікколо Мак'явеллі", представлена видавництвом Юрінком-Інтер, яке забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, здобуло перемогу у конкурсі «Краща книга виставки-форуму 2019» у номінації «Науково-популярне видання». 

Віра Валлє (Потєхіна) – доктор філософії у галузі економіки (PhD). Магістр права (Київський національний економічний університет, м. Київ); Школа бізнесу ім. Р. Сміта, Мерілендський університет (Коледж Парк, США). 

Створено: 11.07.2019
Оновлено: 12.07.2019
Переглядів: 1168




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.