До уваги любителів шахів!

images.jpg


В Одеській національній науковій бібліотеці спільно з Громадською організацією «Одеська міська федерація шахів» тривалий час діє партнерський проєкт «Хід конем», організований в рамках «Клубу родинного дозвілля», який дає можливість долучитися до світу шахів усім охочим.

23 липня 2022 року о 10.00 в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова,1) відбудеться шаховий турнір «Четверта ступінь майстерності» – турнір з підрахунком національного рейтингу для юних шахістів, які прагнуть подолати вищий щабель та наблизитися до звання в кандидати майстра спорту з шахів.
Головний суддя турніру Анатолій Ясько.

Чекаємо юних шахістів, які мають другий розряд і вище.

З метою вашого убезпечення під час відвідування бібліотеки, на випадок повітряної тривоги, бібліотекарі зорієнтують вас і допоможуть дістатися безпечного місця.

Найближче бомбосховище розташоване за адресою: вул. Люстдорфська дорога, 86 в приміщенні Фізико-хімічного інституту ім. О. В. Богатського НАН України.

Створено: 22.07.2022
Переглядів: 1621




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.