Одеський міжнародний Корнейчуковский фестиваль дитячої літератури

kornejchukovskij-1.jpg

Беріть участь у конкурсах Одеського міжнародного Корнейчуковского фестивалю дитячої літератури!
Шановні батьки!
Усі діти талановиті, залучайте їх до творчості!

У цьому вам допоможе VI Одеський міжнародний Корнейчуковский фестиваль дитячої літератури, який  запрошує креативну молодь взяти участь у конкурсах! Конкурси входять до основної програми фестивалю. 

Якщо вашім дітям від 6 до 18 років, якщо вони обожнюють читати та вважають, що також можуть написати книгу, якщо свої враження вони втілюють на моніторі ноутбука або вже вміють використовувати 3D ручки – ці конкурси саме для них!

Конкурси вже підтримують MONATIK, визнані юні поети та художники

ПРИЙОМ КОНКУРСНИХ РОБІТ ТРИВАЄ:

на конкурс літературної творчості – до 15 червня 2018 року;
на конкурс дитячого цимфрового малюнка – до 1 липня 2018 року;
на конкурс об’ємне моделювання – до 1 липня 2018 року. 

Участь в конкурсах безкоштовна. 

Нагородження переможців конкурсів і завершальна, найбільш насичена частина Корнейчуковского фестивалю проводяться у вересні: протягом декількох днів в культурних центрах, музеях, книжкових магазинах, парках проходять презентації нових дитячих видань, зустрічі з дитячими письменниками, художниками, дискусії та лекції для батьків, дитячі спектаклі, ігрові та пізнавальні програми, багато іншого.

 

Створено: 14.05.2018
Переглядів: 592




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.