VI Міжнародний Корнейчуковский фестиваль дитячої літератури

vi-mizhnarodnij-kornejchukovskij-festival-dityachoyi-literat.jpg

31 березня 2018 р., в день народження Корнія Чуковського відкривається VI міжнародний Корнейчуковскій фестиваль дитячої літератури. Про це повідомляється на сайті фестивалю.

Дитяча програма фестивалю розпочинається авторською екскурсією Євгена Гринкевича "Коріння Корнія: Одеса в житті і творчості Корнія Чуковського".

Також одеситів чекає презентація кращої дитячої книги 2017 року за версією ВВС Україна – «Комп і компанія» і майстер-клас Анни Коршунової, авторки книги, для письменників-початківців «Секрети майстерності». З книжкою можна ознайомитись у нашій бібліотеці.

Організатори фестивалю нагадують, що до 15 червня поети і письменники можуть представити свої твори на Міжнародний літературний конкурс творів для дітей та юнацтва "Корнейчуковская премія" (+18) та на Всеукраїнський конкурс літературної творчості "Море талантів" (від 6 до 18 років).

Нагородження переможців конкурсів і завершальна, найбільш насичена частина Корнейчуковского фестивалю проводяться восени 2018 року – фестивальні дні: 21-23 вересня.

Головні цілі та завдання фестивалю – розвиток дитячої літератури; розвиток дитячої літературної та художньої творчості; виявлення талановитих авторів і допомога в їх просуванні; популяризація літератури і дитячого читання.

Створено: 28.03.2018
Переглядів: 729




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.