Українські письменники їдуть до Лейпцигу

bezymyannyj.jpg

Сергій Жадан, Андрій Любка та Ігор Померанцев поїдуть на Лейпцизький книжковий ярмарок, який розпочнеться 15 березня.  Міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz презентуватиме українську літературу у рамках проекту «Посилення звучання українських голосів в Західній Європі».

Книжковий ярмарок триватиме 4 дні — з 15 до 18 березня.  Євгенія Лопата, голова команди Meridian Czernowitz, розповідає, які заходи заплановано цього року: «На цьогорічному книжковому ярмарку презентуватимемо, в першу чергу, Чернівці, говорячи про німецький переклад книжки Ігоря Померанцева “Czernowitz – спогади потопельника”. Також плануємо захід за участю топового автора нашого видавництва – Андрія Любки. В команді Меридіану представляти Україну до Лейпцигу традиційно їде й Сергій Жадан, чий роман «Інтернат» у німецькому перекладі цьогоріч номіновано на Літературну премію Лейпцизького книжкового ярмарку»

Створено: 13.03.2018
Переглядів: 1038




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.