Поговорімо про щастя у п’ятницю тринадцятого

13 грудня 2019 року о 12:00 в Одеській національній науковій бібліотеці поговорімо про щастя із українською рестораторкою, бізнес-тренером, блогером Маргаритою СІЧКАР!

78894198_2872125669520082_7820895524847878144_n.jpg lichnoe-delo-schastlivogo-cheloveka.jpg


Запрошуємо вас на чергову зустріч в рамках спільного культурно-просвітницького проекту Одеська обласна Рада Миру у співпраці з Odesa National Scientific Library/ Одеська національна наукова бібліотека "Гендерністудії", під час якої не лише поговоримо про щастя із українською рестораторкою, бізнес-тренером, блогером Маргаритою Січкар, але й познайомимося з її новою книжкою «ОСОБИСТА СПРАВА ЩАСЛИВОЇ ЛЮДИНИ».

«Я амбасадор щастя! Моя мрія – створення в Україні Міністерства Щастя», – ділиться задуманим пані Маргарита – соціальний іміджмейкер, лауреатка національних конкурсів, володарка численних премій, ведуча в проектах «Шустер LIVE», ICTV, «Історія одного ресторану: Комунальна квартира», УТ-1, City, «Кухня на шпильках», Максі-ТВ, «Сім'я», 1+1. Вона є автором книжок «Щоденник ресторатора», «Життя без паніки. 25 способів жити з користю для себе», «Щоденник успішної жінки». Під час зустрічі відбудеться презентація нової книги – «ОСОБИСТА СПРАВА ЩАСЛИВОЇ ЛЮДИНИ».

«Я прокидаюся щасливою вранці, бо попереду мене чекає яскравий і насичений день, у якому є мої улюблені люди і мої улюблені проекти. І я вірю, якщо в мене вийшло все це поєднати і змінити своє життя, то у Вас теж вийде. Я вірю, щоб зробити щасливим когось, слід почати з себе. Ти не можеш зробити когось щасливим, якщо сам нещасний. Почніть із себе!», – радить Маргарита Січкар.

Вхід вільний!

«Гендерні Студії» – культурно-просвітницький проект, ініційований Одеською обласною Радою миру за підтримки Одеської національної наукової бібліотеки, який має за мету забезпечити підтримку та реалізацію виконання країною зобов’язань щодо ключових міжнародних зобов’язань по забезпеченню гендерної рівності шляхом поширення об’єктивної інформації про ідеї гендерної рівності в суспільстві, подолання стереотипів та протидію фейкам, формувати гендерну свідомість та культуру широких верств суспільства.

Читайте також:

Як говорили про щастя у п’ятницю тринадцятого

В Одессе открыли секреты дела счастливого человека / репортаж телеканалу "Круг" / 14.12.2019

Сторінка події у Фейсбуці (фото)

Створено: 09.12.2019
Оновлено: 17.12.2019
Переглядів: 595




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.