Презентація літературно-художнього видання «Кулінарні МиМилашки: рецепти» та «МиМилашки» за участі авторки Мар’яни Афанасьєвої.

foto-1.png 

Місце проведення: Бібліотека-філія №40 КУ ЦМБС для дітей м.Одеса (проспект Добровольского, 148а)

Дата проведення: 10 червня о 15.00

Під час XXIII Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» відбудеться презентація літературно-художнього видання для дітей молодшого віку «МиМилашки, Одеса: Видавництво Олді+, 2022» та «Кулінарні МиМилашки: рецепти, Одеса: Видавництво Олді+, 2022» за участі авторки Мар’яни Афанасьєвої.

Цю серію книг придумали професор права та її синочок, щоб розповісти добрі історії дітям та допомогти благодійному фонду.

Афанасьєва Мар'яна Володимирівна – українська науковець-конституціоналіст Одеської школи права, заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор, адвокат, член Науково-консультативної ради Конституційного Суду України, професор кафедри конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія».

foto-2.jpg

«МиМилашки» – книга для дітей від 3 до 7 років. Автори тексту та ілюстрацій - професорка права Мар’яна Афанасьєва  та її синочок Артемій Черкасов. Книга «МиМилашки» благодійна, оскільки 30% від прибутку передадуть на допомогу дітям.

foto-3.jpg

«Кулінарні МиМилашки» – це книга для вашої спільної з дитиною кулінарної творчості. Що може бути кращим, ніж час проведений разом за приготуванням простих та смачних страв).

Поділися своєю добротою.

Створено: 06.06.2023
Оновлено: 08.06.2023
Переглядів: 622




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.