Презентація альбому «О Фонтанах и не только, или Из истории одесских берегов». Анонс

fontany-superoblozhka.jpg

27 грудня 2021 р. о 15:00 в Одеській національній науковій бібліотеці відбудеться презентація альбому Євгена Волокіна, Михайла Пойзнера та Євгена Черкеза «О Фонтанах и не только, или Из истории одесских берегов». Це видання вийшло у рамках авторського проєкту «Стара Одеса в фотографіях» (шостий альбом із зазначеної серії).

Завдяки унікальним світлинам і картам (в альбомі 291 ілюстрація!) читач має змогу поринути в історію Одеси різних часів, дізнатися про етапи забудови прибережної частини міста, заснування курортних закладів, формування транспортного зв’язку, історію та традиції одеських пляжів. Як завжди, більшість світлин видання публікуються вперше.

oblozhka-smotret.jpg

Ілюстрації в альбомі супроводжуються історичними довідками, які готувалися із залученням матеріалів з архівів, особистих колекцій та фондів Одеської національної наукової бібліотеки. Довідкові видання, газети і журнали минулих років, що зберігаються у книгозбірні, допомогли уточнити та відкрити нові факти з історії Одеси. Характерною рисою цього проєкту є рівноцінність та збалансованість подання ілюстративного та змістового історичного матеріалу.

Тож запрошуємо вас у святковій новорічній атмосфері збагатити свої знання з історії нашого міста.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог.

Відвідування ОННБ можливе за умови наявності у відвідувачів:

  • негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, проведеного не більш як за 72 години до відвідування закладу;
  • або документа, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією чи двома дозами вакцини (зелені сертифікати), яка включена Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях;
  • одужання особи від COVID-19, підтверджене за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).
Створено: 16.12.2021
Оновлено: 20.12.2021
Переглядів: 1878




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.