Творча зустріч з представниками редакції газети «Вечерняя Одесса»

23 березня 2023 року о 14:00 в читальному залі Одеської  національної наукової бібліотеки  (вул. Акад. Філатова,1), відбудеться творча зустріч з головним редактором газети «Вечерняя Одесса»  Олегом Сусловим та представниками редакції.

«Вечерняя Одесса» є багаторічним медійним партнером Одеської національної наукової бібліотеки. Професійні журналісти і бібліотечні фахівці висвітлюють на сторінках газети бібліотечні здобутки та події, популяризують їх серед мешканців Одеси та області.

Нині редакція газети «Вечерняя Одесса» ініціювала та успішно реалізує соціально спрямовану акцію щотижневої безкоштовної передачі свіжих номерів газети до Одеської національної наукової бібліотеки та інших бібліотек міста. Це дасть можливість користувачам бібліотек ознайомитися з актуальними новинами, що висвітлюють важливі події у житті міста та країни в умовах повномасштабної військової агресії.

Вхід вільний!

У разі повітряної тривоги персонал бібліотеки
зорієнтує і допоможе дістатися до укриття.

Створено: 20.03.2023
Оновлено: 21.03.2023
Переглядів: 1306




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.