«Доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану на території України»

foto-golovna.jpg

У рамках програми «Інформаційно-контактного центру правової допомоги», що здійснює ОННБ у співпраці з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, 21 жовтня об 11.00 в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова, 1), відбудеться лекція консультанта, головного юриста Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Владислава Маркова на тему «Доступ до публічної інформації в умовах воєнного стану на території України».

file.jpg

В умовах воєнного стану доступ до публічної інформації є надзвичайно важливим правовим інструментом, здатним врятувати життя та вберегти здоров’я людини. Завчасне інформування громадян про загрозу нападу, окупації може сприяти своєчасній евакуації населення, запобігти гуманітарним катастрофам та вчиненню злочинів проти людяності, геноциду російськими військами.

На лекції будуть надані відповіді на питання:

- Що таке публічна інформація?
- Хто такий розпорядник інформації?
- Хто може подавати запит?
- Які терміни розгляду запиту на інформацію?

Вхід вільний.

Створено: 20.10.2022
Переглядів: 1219




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.