До Міжнародного дня кухаря і кулінара. Анонс

00.jpg

Відомо, що в світі існує велике розмаїття страв та рецептів. Кожній національній кухні притаманні свої неповторні риси: використання певних продуктів і способів їхньої обробки, посуд, у якому подається страва, дотримання специфічних традицій і навіть ритуалів у споживанні їжі. Продукти, які складають основу кухні того чи іншого етносу, залежать від природних особливостей та географії місцевості.

20 жовтня 2022 р. о 13.00 запрошуємо на кулінарний майстер-клас «На щирі пироги!..» з виготовлення виробів із борошна з різноманітними начинками. Учасники майстер-класу ознайомляться з рецептами різноманітних видів тіста для випікання пирогів та іншого печива, приготують пироги «з нуля», відпрацюють етапи виготовлення борошняних виробів з готового тіста.

А на завершення всі гуртом поласують пирогами, спеченими разом з бібліотекарями-кулінарами.

kuhnya.jpg

З нагоди Міжнародного дня кухаря і кулінара, бібліотекарі підготували книжкову виставку «Кухня народів світу» з бібліографічним оглядом.

Захід відбудеться у читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова, 1)

Створено: 19.10.2022
Оновлено: 20.10.2022
Переглядів: 1268




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.