Статистична звітність: всеукраїнська онлайн-нарада. Анонс

unnamed-2.jpg

Міністерство культури та інформаційної політики України та Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти проводить Всеукраїнську нараду щодо впровадження оновленої статистичної звітності № 6-нк та № 80-а-рвк. Відкриття заходу 30 березня 2021 року об 11.00

Нарада проводиться у зв'язку з проведенням реформ децентралізації, зміни адміністративно-територіального устрою в Україні та оновлення форм звітності відповідно до Законів України "Про державну статистику" та "Про інформацію", а також згідно Плану роботи Міністерства культури та інформаційної політики України.

До участі у заході запрошуються представники державних, публічних бібліотек сфери управління Міністерства культури та інформаційної політики України, в першу чергу, регіональних (обласних, міських тощо) задля широкого репрезентативного представлення.

Реєстрацію відкрито 25 березня 2021 року (до 18:00).

Створено: 20.03.2021
Переглядів: 1659




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.