Онлайн-курс з медіа-грамотності : Massive Open Online Course

shutterstock_244051879_1.jpg

Одеська національна наукова бібліотека повідомляє про початок набору слухачів на відкритий масовий англомовний онлайн-курс з медіа-грамотності. Дата початку занять – 25 березня об 11.00 у відділі міжнародних проектів ОННБ 

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні буде реалізовано загальнодержавний проект – масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course – MOOC). Слухачі курсу зможуть вдосконалити знання англійської мови, та в той же час дізнатися більше про сучасні засоби масової інформації.

Проект побудовано на матеріалах курсу English for Media Literacy навчальної он-лайн платформи Coursera. Більш детальна інформація доступна за адресою: https://www.coursera.org/learn/media.

Це розвиваючий курс, що поєднує вивчення англійської мови та навички медіа-грамотності. Курс був спеціально розроблений з метою надати учням інформацію щодо медіа-грамотності та навчити отримувати дані за допомогою сучасних засобів масової інформації. Участь в курсі вимагає знання англійської мови приблизно на рівні  B1 (згідно з загальноєвропейською класифікацією рівня володіння іноземною мовою CEFR).

Участь у курсі безкоштовна. Слухачам курсу будуть допомагати кваліфіковані фасилітатори, фахівці з англійської мови. Курс містить шість 2-х годинних групових занять з фасилітатором, та самостійну роботу. Після закінчення навчання слухачі отримають Сертифікат про проходження курсу. Зайняття будуть відбуватися в наступних містах: Бучач, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Кам’янець-Подільський, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кропивницький, Луцьк, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Слов’янськ, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький. Дата початку зайнять – 25 березня об 11.00 у відділі міжнародних проектів ОННБ. Дата закінчення занять – кінець квітня. Точні дати та місця проведення занять будуть повідомлені відібраним слухачам регіональними фасилітаторами заздалегідь.

Щоб взяти участь у конкурсі та стати слухачем курсу, заповніть анкету за посиланням goo.gl/dtZrt6 не пізніше ніж 7 березня 2018 року. Кількість слухачів у групах з фасилітаторами буде обмежена.

Результати конкурсу буде оголошено не пізніше 10 березня 2018 року. Конкурс базуватиметься на принципі регіонального представництва, рівня володіння англійською мовою та мотивації  кандидата.

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо проекту, зателефонуйте нам за номером +380 663307428 або напишіть на  woaodessa@gmail.com.

Масовий відкритий онлайн-курс англійської мови та медіа-грамотності проводиться Регіональним офісом з питань викладання англійської мови (RELO) та відділом преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ). В Україні проект виконує громадська організація “Український центр громадських ініціатив “Світло” (www.gosvitlo.org.ua).

 

 

Створено: 05.03.2018
Переглядів: 1902




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.