До 80-річчя В.С.Висоцького. Анонс

4.jpg

З 25 січня по 3 лютого 2018 р. у відділі мистецтв ОННБ експонуватиметься книжково-ілюстративна виставка-огляд «Він жив, як співав»: до 80-річчя від дня народження відомого актора, співака, поета, музиканта та класика жанру авторської пісні В.С.Висоцького.

Володимир Семенович Висоцький (1938-1980) – помітна постать в історії культури ХХ століття. Він написав близько 700 пісень та віршів, як актор зіграв близько тридцяти ролей у художніх фільмах, був учасником постійної трупи Театру драми і комедії на Таганці. Популярність Висоцького була й донині залишається феноменальною. Це обумовлюється масштабністю його особистості, поетичним даром, унікальністю виконавської майстерності. Про це багато написано у спогадах колег Майстра, в рецензіях, мистецьких дослідженнях. Фонди ОННБ дають можливість широко представити літературу про творчість митця. Експонуватимуться наукові та популярні видання, а також численні статі з періодики, ілюстративні матеріали.

Створено: 18.01.2018
Переглядів: 974




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.