До Дня Конституції України

28 червня в Україні святкується день Конституції. Напередодні свята відбулася зустріч із представниками ВГО "Комітет виборців України" на тему "Мажоритарники" Одеської області та виборці: пошук взаємодії», яка відбулася 23 червня 2015 р. у правовому центрі ОННБ ім. М.Горького.


До цієї події було презентовано виставку "Cучасний конституціалізм та конституційні перетворення в Україні", яка підготовлена провідним бібліографом ПЦ ДІВ Л.І.Шекерою.
На зустрічі виступила юрист "Комітету виборців України" Христина Кабакова, яка співпрацює з правовим центром вже протягом року. Вона проводить безкоштовні консультації для користувачів ОННБ та всіх бажаючих. Христина Анатоліївна розкрила основні положення чинної Конституції України, розповіла про зміни, які вносились до неї протягом 1996-2015 рр.
Із доповіддю "Мажоритарники" Одеської області та виборці: пошук шляхів взаємодії" перед присутніми виступила також керівник аналітичного відділу "Комітету виборців України" — Анастасія Матвієнко. Вона ознайомила з правами та обов'язками депутатів, про напрямки їх роботи із виборцями.

Зустріч носила пізнавально-практичний характер (на заході був присутній представник народного депутата одного із районів м. Одеси, яка занотовувала звернення та побажання присутніх).

Створено: 30.06.2015
Переглядів: 1102




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.