Бібліотеки і виборчий процес

12 грудня 2014 р. об 14.00 відбувся завершальний, шостий вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Тема вебінару: «Вибори Президента України». Відеозапис вебінару.

19 листопада 2014 р. о 16.00 відбувся черговий вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Тема вебінару: «Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів». Як експерт запрошена адвокат, керівник Сектора по взаємодії з міжнародними правозахисними громадськими організаціями для обміну досвідом Громадської організації «Об`єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», к.ю.н., доцент кафедри конституційного права та правосуддя ОНУ ім. І.І.Мечникова Катерина Юріївна Кармазіна. Відеозапис вебінару.

13 листопада 2014 р. о 15.00 відбувся черговий вебінар щодо виборчого процесу в Україні на тему: «Нормативно-правова база виборчого процесу. Діяльність Центральної виборчої комісії». Як експерт запрошена адвокат, керівник Сектора по взаємодії з міжнародними правозахисними громадськими організаціями для обміну досвідом Громадської організації «Об`єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», к.ю.н., доцент кафедри конституційного права та правосуддя ОНУ ім. І.І.Мечникова Катерина Юріївна Кармазіна. Відеозапис вебінару.

5 листопада 2014 р. відбувся третій вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Як експерт було запрошено голову Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» Анатолія Михайловича Бойка. Тема вебінару: «Вибори народних депутатів до Верховної Ради України». Відеозапис вебінару.

19 листопада 2014 р. о 16.00 відбудеться черговий вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Тема вебінару: «Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів». Як експерт запрошена адвокат, керівник Сектора по взаємодії з міжнародними правозахисними громадськими організаціями для обміну досвідом Громадської організації «Об`єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», к.ю.н., доцент кафедри конституційного права та правосуддя ОНУ ім. І.І.Мечникова Катерина Юріївна Кармазіна.

22 жовтня 2014 р. в ОННБ ім. М.Горького відбувся другий вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Як експерт  запрошена адвокат, керівник Сектора по взаємодії з міжнародними правозахисними громадськими організаціями для обміну досвідом Громадської організації "Об`єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу", к.ю.н., доцент кафедри конституційного права та правосуддя Одеського національного університету ім.І.І.Мечникова Катерина Юріївна Кармазіна.

14 жовтня 2014 р. в ОННБ ім. М.Горького відбувся перший вебінар щодо виборчого процесу в Україні. Як експерт був запрошений доцент кафедри конституційного права Національного університету «Одеська юридична академія» Міхальов Володимир Олександрович. Він розповів учасникам вебінару про виборчий процес в Україні взагалі, ознайомив з виборчими правами громадян та механізмами їхньої реалізації, а також зацікавив слухачів історичними прикладами.

Відеозапис вебінару «Вибори як елемент демократії. Виборчі права громадян України та механізми їхньої реалізації».

«Бібліотеки і виборчий процесс»: новий проект ОННБ імені М.Горького та Української бібліотечної асоціації. Проект передбачає проведення циклу з шести вебінарів, що орієнтовані на навчання громадян України віком від 18 років більш ефективній реалізації свого виборчого права. Учасників ознайомлять з виборчим законодавством, процедурою проведення виборів, правами і обов'язками виборців, можливими порушеннями виборчих прав громадян.

Формат вебінару дозволяє користувачам пройти навчання, не виходячи з дому. Ті, хто не зможуть прослухати вебінар у реальному часі, отримають доступ до запису всього навчального циклу, який буде розміщено на сайті бібліотеки.

Тема 1. Вибори як елемент демократії. Виборчі права громадян України та механізми їхньої реалізації.

Дата проведення: 14.10.2014 об 11:00

Тема 2. Можливі порушення виборчих прав громадян. Способи захисту і відповідальність.

Дата проведення: 22.10.2014 о 17:00

Тема 3. Вибори народних депутатів до Верховної Ради України

Дата проведення: 5.11.2014 о 10:00

Тема 4. Нормативно-правова база виборчого процесу. Діяльність Центральної виборчої комісії.

Дата проведення: 13.11.2014 о 15:00

Тема 5. Вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів

Дата проведення: 19.11.2014 о 16:00

Тема 6. Вибори Президента України

Дата проведення: 12.12.2014 о 14.00

Долучайтесь до навчання разом з нами!

Створено: 12.12.2014
Переглядів: 2012




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.