Заняття-презентація ігор із вивчення англійської мови

Якщо ти розмовляєш з людиною мовою, яку вона розуміє, ти говориш з її головою.
Якщо ти розмовляєш з людиною її рідною мовою, то ти говориш з її серцем.
(Нельсон Мандела)

Сьогодні, якщо ти володієш англійською мовою, це означає, що ти людина сучасна, мисляча, відповідаєш образу сучасної успішної особистості. Знання англійської мови є своєрідним вікном у світ. Володіючи мовою міжнародного спілкування, можна досягти поставленої мети за допомогою нових можливостей. У контексті європейської інтеграції України, наближення до європейських стандартів та популяризації вивчення іноземних мов володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції. Сьогодні ​​з'являється все більше способів вивчити іноземну мову: це інтенсивні курси, класичні заняття, комп'ютерні ігри тощо.

Один із варіантів створення англомовного середовища – настільні ігри англійською. Об'єднати людей за одним столом допоможе саме гра: якщо не хочеш програти – мусиш знаходити спільну мову з учасниками!

foto-1.jpg foto-2.jpg

5 травня у приміщенні читального залу за адресою: вул. Акад. Філатова, 1, відбулося заняття-презентація ігор із вивчення англійської мови. Завідувачка відділу міжнародних проєктів ОННБ Наталя Диба, відкриваючи презентацію заходу, наголосила, що вивчення мови у такому «живому» форматі, за допомогою ігор, – це прекрасна можливість вивчити основні правила граматики, а також поповнити свій лексичний запас, потрібний для навчання, роботи або подорожей. Завдяки настільним іграм можуть розвиватися різні навички: розмовна мова, читання, вимова, сприйняття інформації на слух. Це також чудова нагода корисно проводити дозвілля в сімейному колі!

Ті, хто прийшли на заняття-презентацію, потрапили в англомовне середовище, адже фахівці ОННБ із вивчення англійської мови мають великий досвід спілкування як з дітьми, так і з дорослими. Кожен присутній переконався, що ігровий процес навчання є легким і захоплюючим. Навчальні ігри англійською мовою – спеціально адаптований матеріал, поданий у доступній та зрозумілій формі, – допоможуть легко зануритись у вивчення англійської мови як дітям, так і дорослим.

foto-3.jpeg foto-4.jpg

Вивчаючи англійську, ви дістаєте можливість спілкуватися з людьми зі всього світу. Розмовляючи англійською, ви маєте набагато більше можливостей для власного розвитку та реалізації свого потенціалу, адже з англійською вам відкривається весь світ!

Тож чекаємо на постійні зустрічі з усіма охочими, дорослими та дітьми, щонеділі, в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова, 1) на ігрових заняттях, де наші фахівці допоможуть удосконалити  ваші знання!

Створено: 06.05.2022
Оновлено: 11.05.2022
Переглядів: 1815




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.