Міжнародна діяльність бібліотек. Конференція. Анонс

1.jpg

Шановні колеги!
Одеська національна наукова бібліотека запрошує Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Міжнародна діяльність бібліотек як складова європейського вибору держави», яка відбудеться 22-23 вересня 2016 р., у м. Одесі. Метою конференції є висвітлення пріоритетних напрямів міжнародної діяльності бібліотек України.

Програма

На конференції планується обговорення таких питань: міжнародні проекти бібліотек України: здобутки і проблеми; новації зарубіжних бібліотек та шляхи їхнього втілення в Україні; міжнародний книгообмін бібліотек; співпраця бібліотек з українською діаспорою: нові завдання та ідеї; досвід залучення волонтерів для роботи в міжнародних проектах; сучасна система бібліотечної освіти за кордоном і в Україні; зарубіжні бібліотеки: новий погляд на роль бібліотеки в суспільстві.

Умови участі у конференції, вимоги до оформлення текстів доповідей (виступів) та заявку на участь дивіться тут, доступне також подання онлайн-заявки.
Заявку про участь у роботі конференції просимо надсилати до 15 серпня 2016 р., текст доповіді (виступу) – до 1 вересня 2016 р. на адресу:

Одеська національна наукова бібліотека,
вул. Пастера, 13, Одеса, 65023, Україна
E-mail: 7230252@gmail.com, ognb@ukr.net, metodonnb@ukr.net (тема – Конференція).

 

Контактні телефони:
факс (048) 723-02-52 – приймальна;
714-41-98 – Арюпіна Ліна Володимирівна,
заст. генерального директора з наукової роботи;
723-21-97 – Сердюк Світлана Григорівна,
зав. науково-методичного відділу

Оргкомітет

_____________________________

Дізнатися більше про події Всеукраїнської науково-практичної конференції «Міжнародна діяльність бібліотек як складова європейського вибору держави»:

Міжнародна діяльність бібліотек. Конференція. Анонс

Програма конференції

Репортаж з відкриття конференції

Міжнародна діяльність бібліотек: пленарне засідання. День перший

Пленарне засідання. Круглий стіл. День другий

Рекомендації Всеукраїнської науково-практичної конференції

Створено: 16.09.2016
Оновлено: 24.01.2018
Переглядів: 9281




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.