← Прикладні науки. Технологія (за липень 2024 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Міжнародні правила запобігання зіткнення суден на морі та використання радіолокаційних систем і використання засобів автоматичної радіолокаційної прокладки при розходженні суден : навч. посіб. / Одес. нац. морський ун-т. Навч.-наук. ін-т морського флоту. – Одеса : НУ "ОМА", 2024 .

Ч. 1 : Використання МПЗЗС-72 з коментарями / Євгеній Володимирович Калініченко, Олена Ігорівна Россомаха, Олександр Володимирович Колєснік, Георгій Георгійович Томчаковський. – 2024. – 187 с. : іл., табл.

Анотація

Предметом курсу «Міжнародні правила запобігання зіткнення суден у морі та використання радіолокаційних систем та засобів автоматичної радіолокаційної прокладки при розходженні суден» є підготовка моряків та інших фахівців, які працюють у морській галузі, до безпечної навігації та запобігання зіткненням суден у морі з використанням радіолокаційних систем та сучасних технологій. Передумови для вивчення дисципліни: базові знання про мореплавство, включаючи розуміння основних термінів, які використовуються у цій галузі; математичні здібності; здатність до комунікації та співпраці.