← Конкурс. Номінаційний список 2023 (за травень 2023 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Гуд Т. Незламне серце : [для дітей серед. та ст. шк. віку] / Таня Гуд ; іл. Н. В. Матюшенко. – Харків : Ранок, 2023. – 124, [3] с. : іл. – (Сторінка за сторінкою).

Зміст: Зруйнована мрія. – Поїзд Київ-Яремче. – Інший світ. – Загублена стежка. – Пошуки Лісовика. – Потерчата.– Таємниця Водяника та русалок. – Синє небо, жовті колоски. – Коли, як не зараз?. – Незламне серце. – Повернення додому .

Анотація

Книжка про сучасні події в Україні, які авторка поклала в паралель із давніми віруваннями українців. Дівчинка із сучасності опиняється в іншому світі, який лишився далеко в минулому, але український народ той самий. І там, і тут йому доводиться боротися з Нелюдом задля збереження свого існування. Нелюд прагне заволодіти країною й обернути її на суцільну чорноту. Та українці знають, що існує серце країни, яке береже її. Де ж воно? Саме діти з паралельних світів вирушають на пошуки. Чим завершиться їхня подорож, читайте в книжці. Видання призначене для дітей середнього й старшого шкільного віку, а також дорослих.