← Література з питань права (за жовтень 2022 р.)
< Попередня книга Наступна книга >

Бібліографія

Законодавче забезпечення формування та реалізації державної політики України в умовах воєнного стану : кол. моногр. : у 4 т. / Ін-т законодавства Верховної Ради України ; заг. ред. Р. О. Стефанчук, І. М. Мищак, Л. А. Савченко. – Київ : Вид-во Людмила, 2022 .

Т. 3 : Забезпечення прав і свобод людини в умовах воєнного стану: правові, психологічні, соціогуманітарні аспекти / М. О. Баймуратов, В. А. Вдовічен, О. Д. Гордей, І. О. Гуменюк, С. О. Дєніжна ; відп. ред. тому О. Л. Копиленко. – 2022. – 319 с.

Анотація

Колективна монографія, підготовлена в інституті законодавства Верховної Ради України, узагальнює досвід, а також практичні рекомендації щодо найактуальніших завдань вітчизняного законотворення в умовах воєнного стану та післявоєнної відбудови. У третьому томі видання розглянуто соціогуманітарні та психологічні аспекти державотворення, охарактеризовано особливості законодавчого забезпечення та реалізації прав і свобод людини в умовах воєнного стану в Україні. Розраховано на народних депутатів України, державних службовців і працівників органів місцевого самоврядування, дипломатів, суддів, прокурорів, адвокатів, науковців, викладачів і студентів, а також усіх, хто цікавиться проблематикою формування й реалізації державної політики в період воєнного стану та післявоєнної відбудови.