Мультимедійна фотовиставка «Kyiv Review»

afisha-enco.jpg

9 липня о 12:00 в Одеській національній науковій бібліотеці відкрилась мультимедійна фотовиставка італійського фотографа Енцо Дель’Аква «Kyiv Review».

arina-vistup.jpg podarunok.jpg enco-vistup.jpg

На церемонії відкриття Ірина Бірюкова, генеральний директор Одеської національної наукової бібліотеки, офіційно подякувала всім організаторам цього проєкту як прикладу культурної дипломатії, що відзначає історичні відносини між Україною та Італією, а також за подарунок фотоальбому «Мілан», отриманий від Енцо Дель’Аква. Вона зазначила, що для національної бібліотеки є важливими ініціативи української діаспори, а саме культурної асоціації «Україна Плюс – Мілан», яка підтримала фотографа Енцо Дель-Аква та його проєкт. Виставка свідчить про те, наскільки бібліотеки сьогодні відкриті культурним ініціативам.

imgp8477-1.jpg


Автор виставки Енцо Дель’Аква: «Виставка призначена для іноземних глядачів, тому що ми хочемо показати, яка зараз Україна, що це не тільки дівчата, які в квітах танцюють, а це ще й війна. Україна зараз нагадує Італію 30-річної давності. Тому що 30 років тому ми точно також були розділені, ми були 24 різних народи, а тепер ми єдині. Ми спостерігаємо, як це відбувається в Україні».

Виставка є ініціативою культурної асоціації “Ucraina Piú - Milano APS”, що базується в Мілані та керується Іриною Луць. Проєкт підтримали місто Мілан, Генеральне консульство України в Мілані та приватні спонсори Gasway та Meest.

yuliya-mattu-predstavnik-asociaciyi-ukrayina-milan.jpg vistupi.jpg enco-diba-4.jpg
ekskurs-vid-enco.jpg imgp8482.jpg

Виставка відкрита для відвідувань до 18 липня.

 

Посилання на публікації:

Уте Кільтер. Enzo dell’Acqua об Украине посредством представления Киева // МІТЄЦ. - 10.07.2021. 

Известный итальянский фотограф с выставкой в Одессе // Grad.ua. - 9.07.2021

“Kyiv Review” exhibition in Odessa by the Italian photographer Enzo Dell’Acqua // The Odessa Journal. - 10.07.2021.

Мультимедийная выставка итальянского фотографа Энцо Дель’Аква в Одессе // Телерадіокомпанія Град. - 7.07.2021. 

Пристальный взгляд. Итальянец показал фото обнаженных киевлянок в Одесской научной библиотеке // Думская. - 10.07.2021.

Одесская научная библиотека представила киевскую серию итальянского фотографа // Таймер. - 10.07.2021. 

Створено: 13.07.2021
Оновлено: 24.07.2021
Переглядів: 1147




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.