«Книжкова симфонія кохання». Книжково-ілюстративна виставка


01-foto-7-vistavka.jpg

За вікном лютий, а бібліотека переповнена веселим гомоном, сміхом, музикою та співом. З нагоди найбільш романтичного свята року – Дня святого Валентина – у головному читальному залі було презентовано цікаву виставку – «Книжкова симфонія кохання», а також проведена романтично-гумористична вікторина про любов.

Працівники книгозбірні обрали романтичні, драматичні, чуттєві та найвідоміші літературні історії про кохання аби показати всю багатогранність такого яскравого почуття як любов.

Звучали вітання на адресу усім закоханим і тим, хто тільки в очікуванні любові.  Атмосфера у читальній залі була веселою, теплою і романтичною. Кожен відвідувач виставки знайшов книжку за уподобанням і для душі.

ВІКТОРИНА ПРО ЛЮБОВ

3-foto-10-viktorina-pro-lyubov.jpg

Гості книгозбірні охоче взяли участь у романтично-гумористичній вікторині про любов, активно, весело й дотепно відповідали на запропоновані запитання. Ті, хто впорався із завданням, отримували пам’ятний невеличкий презент, гарний настрій та незабутні спогади. 

Чудовий дизайн та оформлення локації зупиняло погляд та приваблювало відвідувачів – виставка та вікторина стали чудовою декорацією до Дня всіх закоханих.

 

Створено: 17.02.2021
Оновлено: 19.02.2021
Переглядів: 1555




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.