УВАГА! Обслуговування у віддаленому режимі!

01-library_logo_v1.jpg

Шановні читачі, з 23 березня 2021 року Одеська національна наукова бібліотека з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та Рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запровадження “червоного” рівня епідемічної небезпеки, здійснює обслуговування користувачів в онлайн-режимі.

Дорогі друзі, враховуючи необхідність тимчасово призупинити надання інформаційно-бібліотечних послуг в стінах найстаршої книгозбірні України, принагідно інформуємо про доступність сервісів обслуговування користувачів у віддаленому режимі, що забезпечують право на:

♦ безоплатне використання інформації про склад бібліотечних фондів через довідково-пошуковий апарат електронного каталогу ОННБ та у телефонному режимі (тел.: (048) 718-53-60).
Ви можете також проконсультуватися у працівника бібліотеки (тел.: 048-718-53-60)

♦ безоплатне отримання консультаційної допомоги в пошуку та виборі джерел інформації шляхом звернення до Віртуальної довідкової служби

♦ безоплатне отримання в користування документів із фондів бібліотеки, зокрема електронних ресурсів відкритого доступу в: 

♦ приймання замовлень на електронну доставку документів

♦ замовлення послуги індексування документів за системою УДК

Також запрошуємо вас скористатися безкоштовним веб-сервісом РЕЄСТРАЦІЇ користувача Одеської національної наукової бібліотеки, який дає можливість впродовж поточного року отримати доступ до електронних ресурсів і послуг бібліотеки.

Довідки за телефоном: +380487230252 (загальний відділ), +380487232193 (відділ обслуговування користувачів), е-mail: viknaonnb@ukr.net

    Бажаємо всім міцного здоров’я та чекаємо на зустріч з вами!

    Створено: 25.03.2021
    Оновлено: 01.04.2021
    Переглядів: 1669




    © 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.