Толерантність як засіб збереження культури. Анонс

1540665497_7628.png

З 18 по 31 липня 2019 р. у довідково-інформаційному відділі експонуватиметься книжково-ілюстративна виставка «Толерантність як засіб збереження культури».

Проблема толерантного ставлення людини до свого оточення дуже актуальна. «Толерантність – це терпимість до іншої точки зору; способу життя, визнання за іншими права бути іншими» (Декларація принципів толерантності). Практично вся робота бібліотек, що включає морально-етичні, полікультурні та правові аспекти, спрямована на виховання толерантної, духовної та широко освіченої людини. Бібліотека створює толерантне середовище, просуває толерантно орієнтовану літературу та інформацію.
Література представлена на виставці, допоможе вихованню толерантного ставлення до розмаїття культур світу, формуванню взаємопорозуміння через книги і читання. На виставці буде представлена література з проблем збереження культурних традицій, міжнаціональної злагоди в Україні та інші. Мета книжкової виставки – представити користувачам ОННБ нові дослідження вітчизняних і зарубіжних науковців з основних аспектів толерантності, ознайомити з основами демократії та прав людини, а також з матеріалами про виховання молоді у дусі толерантності.
Матеріали експозиції стануть у пригоді викладачам, учителям, психологам та широкому загалу читачів. Експозиція супроводжуватиметься бібліографічними оглядами представленої літератури.

Створено: 15.07.2019
Переглядів: 3486




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.