До Міжнародного дня Чорного моря. Анонс

2.jpg

З 30 жовтня по 7 листопада 2017 року до Міжнародного дня Чорного моря у секторі інформаційного забезпечення з питань екології та права експонуватиметься книжкова виставка «Природні катастрофи: гідрометеорологічні небезпечні явища Азово-Чорноморського регіону».

Проблема вивчення природних катастроф в Азово-Чорноморському регіоні в останнє десятиліття набула особливої актуальності. Нераціональне використання природних ресурсів, відсутність точних прогнозів і наслідків зміни елементів екосистеми регіону призвели до значних трансформацій у його природному балансі.

Книжкова виставка висвітлює сучасні дослідження небезпечних явищ морського середовища та узбережжя Чорного моря, життєздатність морських організмів, морської флори і фауни, а також хімічний склад води, стан забруднення Чорного моря. Під час бібліографічного огляду літератури присутні матимуть змогу взяти участь в обговоренні найважливіших екологічних проблем Чорного моря та основні етапи їх вирішення за допомогою сучасних технологій. 

Створено: 25.10.2017
Оновлено: 26.10.2017
Переглядів: 1089




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.