Побачення з книгою наосліп

afisha-pobachennya-naoslip.jpg

Пропонуємо азартним книголюбам долучитися до спеціальної акції «Побачення з книгою наосліп», яка відбудеться в рамках благодійного ярмарку «Від серця до серця», під час Великої Одеської Бібліоночі-IV.

Бібліотекарі ОННБ підібрали якісну літературу, присвячену коханню, та заховали книжки під подарунковими обгортками. Учасникам потрібно буде зробити вибір і придбати книгу керуючись короткими підказками та власною інтуїцією. Обрана книга стане чудовим способом потішити себе, або вишуканим та інтригуючим подарунком для своєї половинки. Яскраві емоції гарантовано!

Увага! Кількість книжок-сюрпризів обмежена! Тож, поспішайте взяти участь в акції та першими дізнатися, що приховують обгортки!

Кошти, отримані від продажу книжок, будуть перераховані на підтримку соціального проєкту «Litera» – літнього читального залу бібліотеки.

 

Чекаємо на гостей 14 лютого 2022 р. з 18:00 до 22:00,

 Місце проведення – головний читальний зал ОННБ.

Захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог.

***

Вхід вільний - free donation на підтримку соціального проекту "Litera"  – 
літнього читального залу бібліотеки для одеситів та гостей міста.

Створено: 02.02.2022
Переглядів: 1832




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.