Проєкт «Знай Наших» Юрія Журавля


ХХII Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» демонструє творчість креативних особистостей: 21 травня 2021 р. в Централізованій міській бібліотечній системі для дітей м. Одеси, бібліотека-філія № 21 відбулася презентація просвітницького проєкту «Знай Наших» – «для дітей від 6 до 106 років», під девізом "Хто історію вивчає – перемогу здобуває".

1-yurij-zhuravel-z-kalendarem-znaj-nashih.jpg У презентації взяли участь: засновник проєкту та автор проєкту художник-ілюстратор і музикант Юрій Журавель, учасник рок-гурту «Ot Vintа», який представив свої книжки «Знай Наших», «Мазепа. Крок до правди» та «Битва за землю нашу», комікси і розмальовки, а також календар; директор Одеського культурного центру Михайло Журавель, працівники бібліотеки, шанувальники творчості автора та відвідувачі бібліотеки.
2-sharzh-oleni-starchenko-napisanij-specialno-dlya-yu-zhurav.jpg

Автора проекту та учасників презентації привітав заступник директора КУ «ЦМБС для дітей» Юрій Горбатенко коротко розповів про автора та його творчий шлях. Потім присутні переглянули відео-казку «Ріпка» у виконанні гурту «Ot Vintа»; далі автор розповів про історію створення своїх книжок, про свою музичну творчість та громадську діяльність.

20210521_150326.jpgПрезентація завершилась обміном враженнями та обговоренням творчості Ю. Журавля. На завершення презентації Ю. Горбатенко подарував автору шарж від одеської художниці Олени Старченко, присвяченого цій події.

Створено: 26.05.2021
Оновлено: 27.05.2021
Переглядів: 1247




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.