Клуб цікавих зустрічей

Ігор Геращенко і Тетяна Ананченко

13 березня відбулося чергове засідання “Клубу цікавих зустрічей”, в рамках підготовки Року Шевченка в Україні. У зустрічі взяли участь: культуролог, член НСЖУ Тетяна Ананченко та заслужений артист України Ігор Геращенко. Серед слухачів учні технічного коледжу при Одеській національній академії харчових технологій.

Тетяна Ананченко розповіла про ліричну поезію Шевченка, про його ніжні взаємовідносини з жінками, які надихали його на творчість; його любов до матері, Батьківщини, рідної землі – тим самим намалювала всеохоплюючу картину яскравого життя великої постаті поета.

Ігор Геращенко інсценізував сюжети часів життя Шевченка. Студенти з цікавістю слухали загадки, які він їм задавав. Наприкінці зустрічі Ігор Геращенко, який представ перед аудиторією ще в одній іпостасі - як поет, подарував учасникам зустрічі 10 екземплярів збірки своїх віршів із автографами.

Створено: 14.03.2013
Переглядів: 1554




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.