Шановні користувачі ОННБ!

Через військове вторгнення Російської Федерації та запровадження воєнного стану в Україні, тимчасово припинено надання інформаційно-бібліотечних послуг в приміщеннях книгозбірні!

Просимо звернути увагу на доступність сервісів обслуговування користувачів у віддаленому режимі!

Запрошуємо Вас через офіційний веб-сайт ОННБ пройти реєстрацію користувача та отримати номер читацького квитка, який надасть доступ через особистий кабінет користувача до віддалених послуг:

електронного каталогу, який дозволяє забезпечити онлайн-доступ 24/7 до інформації про наявність документів у фондах книгозбірні, за результатами пошуку можна оформити попередню читацьку вимогу, одержати бібліографічний список видань, переглянути записи з нових надходжень. Безоплатне використання інформації про склад бібліотечних фондів можна отримати через довідково-пошуковий апарат електронного каталогу ОННБ та у телефонному режимі (тел.: (048) 718-53-60);

електронної бібліотеки, яка надає можливість безоплатного отримання в користування документів із фондів бібліотеки, зокрема електронних ресурсів відкритого доступу в:

- безоплатного отримання консультаційної допомоги в пошуку та виборі джерел інформації шляхом звернення до Віртуальної довідкової служби;

електронної доставки документів, що здійснює пошук інформаційних ресурсів, забезпечує копіювання матеріалів з фондів ОННБ згідно з правилами користування та доставку електронних копій документів замовнику:

Довідки за телефоном: +380487230252 (загальний відділ),

+380487232193 (відділ обслуговування користувачів)

е-mail: viknaonnb@gmail.com

 

Зберігайте спокій! Сподіваємося на швидку зустріч з вами!
Бережіть себе та Україну!

Створено: 25.03.2022
Переглядів: 1831




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.