«День відкритих дверей» в Одеській національній науковій бібліотеці

Шановні книголюби! Чудова новина! Наближається свято читацької спільноти – Всеукраїнський день бібліотек. Одеська національна наукова бібліотека гостинно запрошує на День відкритих дверей «Бібліотека – твоя точка опори», який триватиме з 26 по 30 вересня 2021 року.

ula-poster-a2-print.jpg

На вас чекають затишні читальні зали, літня читальня «Litera», WI-FI, Інтернет-центр, медіатека, комп’ютерний ігровий стіл, інтерактивна дошка, кіномайданчик, та понад 5 млн. документів, а також різноманітні активності: оглядові екскурсії, творчі зустрічі, літературно-музичні вітання, мистецький пленер, бібліоквести, майстер-класи, виставки, акції та багато цікавинок.

Відбудеться урочисте підбиття підсумків конкурсу читацьких відгуків «Книголюб-2021», який щорічно проходить за підтримки громадської організації Ротарі-клуб «Одеса-Рішельє». Автори найцікавіших, найбільш інформативних та оригінальних відгуків будуть нагороджені почесними дипломами, грошовими винагородами та електронними сертифікатами.

2-1.jpg

Для маленьких відвідувачів бібліотека пропонує спеціальну програму родинного дозвілля «Грай. Рухайся. Читай» у літній читальній залі «Litera» – авторські читання від відомої одеської письменниці Ніни Гравицької та чарівної казкарки Олени Крачевської, а також полиці з яскраво ілюстрованими виданнями: тут і різноманітні казки, і фентезі, і розмальовки, і книжки-іграшки, і книжки-пазли тощо.

А тих, хто хоче спробувати себе у професії сучасного бібліотекаря, запрошуємо до участі у новому проєкті «Бути бібліотекарем – спробуй сьогодні!».

Ласкаво просимо!

На вас чекатиме приємна компанія, дружня атмосфера та багато цікавого!

 

ПРОГРАМА

До уваги відвідувачів: тривалість екскурсії по бібліотеці 30 хв. Довідки та попередній запис на екскурсії за телефоном (048) 723 21 93.

Оформлення читацького квитка 30 вересня здійснюється безплатно, за пред’явленим паспортом.

Бібліо-квест "Step by Step". Анонс

Книжкова виставка-інсталяція "Мода і час". Анонс

Майстер-клас з бісероплетіння. Анонс

Майстер-клас з соломоплетіння. Анонс

Майстер-клас із витинання. Анонс

Підсумки Х конкурсу читацьких відгуків "Книголюб - 2021". Анонс

Майстер-класи

Калейдоскоп ажурних візерунків

Створено: 07.09.2021
Оновлено: 30.09.2021
Переглядів: 1768




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.