Наука про сон і сновидіння, 2006

 Структура покажчика з розділів, де зібрано літературу з філософії, психології, фізіології, а також наведено приклади використання сновидінь у сюжетах художньої літератури. Невеликий розділ "Сонник" включає лише літературу, яка має історичне значення : це перевидання ХlХ - початку ХХ ст., або містить якісь виняткові елементи. У додатку названо деякі відомі твори живопису, які можна використати для ілюстрації будь-яких заходів за темою покажчика.

 У посібнику описано літературу наукового та науково-популярного характеру не тільки з фондів Одеської державної наукової бібліотеки ім. М. Горького, а й з інших джерел. Для книг з фонду ОДНБ вказано шифри.

      Покажчик розрахований на читачів, які мають різний рівень обізнаності у цій галузі. Поряд з книгами і статтями, що містять результати наукових досліджень, читач знайде й літературу про методи поліпшення сну, боротьбу з безсонням, самоаналіз сновидінь та інші корисні рекомендації.

Створено: 02.02.2007
Переглядів: 2228




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.