Завершилась акція «Час читати і фотографувати»

94573132_3015644521828245_9222850730904256512_n.jpg fleshmob-chas-chitati-1.jpg

До Всесвітнього дня книги і авторського права у дні карантину Одеська національна наукова бібліотека оголосила флешмоб «Час читати і фотографувати».

Акція тривала протягом двох тижнів. Для того, щоб стати його учасником необхідно було сфотографувати книгу, підписати публікацію #часчитати і опублікувати на свій сторінці у Facebook чи Instagram. У період вимушеної самоізоляції навіть люди, не пов'язані з фотомистецтвом, відчули потяг до творчості. Учасниками акції стали фотохудожники і фотолюбителі з різних куточків України. За тематикою флешмобу представлені світлини відображають своєрідне бачення об’єкту – книгу. Привабливість представлених фото не лише в нескінченній фантазії і винахідливості авторів, але й в популяризації читання. Згадується вислів Юсуфа Карша: «Серце і розум – це істинний об'єктив камери».  

Дякуємо всім учасникам, що приєдналися до флешмобу: Vira Potekhina, Serge Kravets, Наталья Новацкая, Anna Bezgodkova, Світлана Довганіч, Лариса Маленко, Віра Чепіжко, Анастасия Фролкова, Максим Войтенко, Сергій Гуменюк, Виктория Рымша, Денис Дячков, Олеся Кривогуз, karraskokosianenko,  sabrina_rabinovych, Oksana Popova, Тетяна Подкупко, Олександра Делі, Любовь Галушкевич, Анника Темнюк, Таня Сисак, Lyudmila Antipova, Тетяна Авер'янова, Юлія Смоляр, Книжковий Лев, Фотоклуб Фотон, Центральна районна бібліотека ім. П. Тичини (Київ), Сарненська районна бібліотека для дітей (Рівненська обл.) та ін.

Бажаємо творчого натхнення, цікавих книг і гарних фото!

Створено: 28.04.2020
Переглядів: 1402




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.