Флешмоб «Час читати і фотографувати»

1.jpg

Шановні друзі, у дні карантину читальні зали Одеської національної наукової бібліотеки спорожніли через вимоги дотримуватися безпеки… Але завдяки сучасним інформаційним технологіям ми здатні втамувати нашу спільну ностальгію за бібліотечним простором, запрошуючи взяти участь у флешмобі «Час читати і фотографувати», присвяченому Всесвітньому дню книги і авторського права, який відзначається 23 квітня.

Ми оголошуємо флешмоб, до якого можуть долучитися як професійні фотохудожники, так і фотолюбителі від 14 - до …. років. Світлини можуть бути виконані в різних жанрах і техніках, чорно-білі й кольорові. Жодних обмежень у прийомах обробки знімків.

Отож:

 - зробіть фото з найулюбленішою книжкою чи книжками;
 - виставить фото у Facebook, Twitter чи Instagram;
 - підпишіть фото улюбленою цитатою з презентованої книжки (за бажанням);⠀⠀                                   - поставте хештег  #Часчитати

Підведення ітогу 23-27 квітня, кращі роботи будуть представлені на сайті ОННБ з 28 квітня.

Залишайтеся вдома та знаходьте для себе цікаві та корисні можливості продуктивно використовувати час навіть за вимушеного карантину через коронавірус.

Створено: 11.04.2020
Оновлено: 22.04.2020
Переглядів: 2341




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.