Читальня «Litera» : розпочато збір коштів!

variant2-1.jpg

Шановні друзі!

Розпочато збір коштів на підтримку проекта зі створення нового громадського простору у літньому дворику Одеської національної наукової бібліотеки!

У травні 2018 року під час ХІХ Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» бібліотека презентувала одеситам та гостям міста новий соціальний проект – літній читальний зал «Litera».


Відкритий громадський простір, розташований у літньому дворику бібліотеки, надав можливість відвідувачам безоплатно ознайомитися з поточними періодичними виданнями, з широким спектром нових газет та журналів, що виходять на теренах України та Одеси, скористатися Wi-Fi, взяти участь у буккросингу тощо. Результати першого сезону роботи залу продемонстрували високий рівень зацікавленості читачів і перспективність проекту. 



Натхненна команда проекту прагне рухатися вперед, удосконалювати та модернізувати літню читальню, розширювати межі бібліотечного простору, впроваджувати нові формати культурного спілкування. За підтримки краудфандингової платформи «Мой город» у співпраці бібліотекарів і фахових архітекторів було розроблено сучасне бачення організації читального простору, яке передбачає обладнання сонцезахисного навісу з місцями для столиків та книжкових полиць. 

Ми прагнемо урізноманітнити літнє дозвілля жителів Одеси та гостей міста, збагатити інформаційний кругозір різних вікових категорій. Для найменших відвідувачів планується організувати дитячий куточок, де можна буде читати, грати в настільні ігри та малювати. 

Закликаємо читацьку громаду, колег, підприємців, меценатів та всіх небайдужих до книги людей підтримати проект, який збагатить інтелектуальний простір Одеси новою яскравою локацією!
Загальна вартість проекту –  320 тисяч гривень.
Збір коштів здійснюється на краудфандинговій платформі "Мой город".

ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ!

privery-var-2.jpg privetry-var-2.jpg primery-var2.jpg

Створено: 23.01.2019
Оновлено: 03.02.2021
Переглядів: 2201




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.