До 205-річчя Джузеппе Верді. Анонс

verdi-0.jpg

З 10 жовтня 2018 року до 205-річчя від дня народження видатного італійського композитора Джузеппе Верді у відділі мистецтв експонуватиметься книжково-ілюстративна виставка «Могутній талант».

Джузеппе Верді (1813-1901) – видатна постать в історії музичної культури, композитор, диригент, громадський діяч. Його творча спадщина – 28 опер, квартет, реквієм та ін. До найвідоміших творів Верді належать  опери «Бал-маскарад», «Ріголетто», «Травіата», «Трубадур», «Аїда», «Отелло». Усі вони вважаються вершинами оперного мистецтва всіх часів і досі не сходять зі сцен оперних театрів усього світу. Є вони і в репертуарі Одеського національного академічного театру опери та балету.

Фонди ОННБ дають можливість широко представити літературу про творчість відомого композитора. Експонуватимуться наукові та популярні видання, а також численні статті з періодики, ілюстративні матеріали.

Створено: 09.10.2018
Переглядів: 1111




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.