Міжнародне співробітництво : Греція

kkk.jpg

Фонди ОННБ поповнилися новим каталогом-альбомом «Кириак Костанди», виданим Одеським філіалом Грецького фонду культури до 165-річчя від дня народження художника. Це не просто подарунок, а данина багаторічної дружби і плідного співробітництва, які пов’язують нас вже більше, ніж двадцять років. 

В жовтні 2017 року в рамках книжково-ілюстративної виставки «Засновник Південної школи живопису» у філії Грецького фонду культури  експонувалися наукові та популярні видання, а також численні статті з періодики та ілюстративні матеріали. Нове видання вдало доповнить тематичну колекцію документів у фондах ОННБ, які сьогодні дають можливість широко представити літературу про творчість митця.

16 листопада 2017 року громадськість міста на запрошення ГФК взяла участь у закритті «року Костанді». Серед художників, музейників, журналістів, викладачів були відзначені й працівники Одеської національної наукової бібліотеки, які протягом року брали участь у різних заходах, висвітлювали їх в одеській пресі, - Тетяна Щурова, Ольга Барковська і Володимир Кудлач

Створено: 21.11.2017
Переглядів: 1067




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.