← Краєзнавство Одещини (за листопад 2023 р.)
< Попередня книга

Бібліографія

Південний захід. Одесика : істор.-краєзн. наук. альманах / Засновник Нац. спілка краєзнавців України, Асоц. європ. культури "Золота акація" ; гол. ред. В. А. Савченко. – Одеса : [б.в.], 2023. - видання для всіх, хто цікавиться історією Одеси та Одещини, кому не байдуже наше минуле і майбутнє!

Сучасний світ перенасичений інформацією, різноманітною і, головне, легко доступною. Але і в епохусмартфонів, електронних бібліотек, Вікіпедії та інших ресурсів «Південний Захід. Одесика» - надійний і переконливий путівник у світі історії. В першу чергу, завдяки якісній підготовці матеріалів. Професійність – невід’ємна риса всіх публікацій альманаху Вип. 34.– 263 с.

Анотація

Видання для всіх, хто цікавиться історією Одеси та Одещини, кому не байдуже наше минуле і майбутнє! Сучасний світ перенасичений інформацією, різноманітною і, головне, легко доступною. Але і в епоху смартфонів, електронних бібліотек, Вікіпедії та інших ресурсів «Південний Захід. Одесика» надійний і переконливий путівник у світі історії. В першу чергу, завдяки якісній підготовці матеріалів. Професійність – невід’ємна риса всіх публікацій альманаху.