Шаховий турнір "Півфінал міста Одеси"


5 грудня 2021 р. в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова,1) в рамках «Клубу родинного дозвілля» розпочався шаховий турнір "Півфінал міста Одеси", який було продовжено 11 та 12 грудня. В змаганнях брали участь гравці віком до 8 років.

Шаховий турнір "Півфінал міста Одеси" є відбірковим до фіналу чемпіонату Одеси. У свою чергу фінал чемпіонату Одеси стане підготовкою до Чемпіонату України з шахів (для учасників віком до 8 років). Чемпіонат України з шахів проходитиме в місті Одеса в червні 2022 року.

За підсумками турніру «Півфінал міста Одеси» переможцем став Даніїл Сабрам – досвідчений другорозрядник, який приймав участь у багатьох турнірах. На другому місці – Михайло Рашевський (2015 року народження, третьорозрядник). Третє місце у Костянтина Дмитришина (м. Сарата). Кращою серед дівчаток стала Софія Дулапчі.

Змагання проведені завдяки співпраці Одеської національної наукової бібліотеки та Громадської організації «Одеська міська федерація шахів», з якою книгозбірня реалізовує партнерський проєкт «Хід конем».

Головний суддя турніру – суддя другої категорії Рустем Мстиславович Горбенко.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів у фіналі чемпіонату Одеси!

Створено: 15.12.2021
Переглядів: 1770




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.