Творча зустріч з музикантами із США. Анонс

Інформаційно-ресурсний центр «Вікно в Америку» запрошує на зустріч з музичним колективом ALLOY ORCHESTRA, яка відбудеться 30 червня о 15.00 за адресою вул. Пастера, 13 (ОННБ ім. М.Горького).

ALLOY ORCHESTRA – це один із найбільш відомих в світі і найцікавіших музичних гуртів, що створює та виконує музику до класичних німих фільмів майже 25 років. У складі гурту: Террі Донахью (акордеон, музична пилка, вокал), Кен Вінокур (директор, перкусія, кларнет), Роджер Міллер (клавішні). Співпрацюючи з такими авторитетними кіноархівами як George Eastman House та British Film Institute, AlloyOrchestra виступає на найбільших театральних сценах та найавторитетніших кінофестивалях німого кіно: Telluride Film Festival, Giornate del cinema muto, San Francisco Silent Film Festival. AlloyOrchestra створили музичний супровід до десятків німих кіношедеврів, серед яких «Генерал» (1926), «Привид опери» (1925), «Носферату» (1922), «Вітер» (1927), «Метрополіс» (1926), в тому числі й українських – «Людина з кіноапаратом» (1929) Дзиги Вертова та «Земля» (1930) Олександра Довженка.

ALLOY ORCHESTRA в рамках Міжнародного фестивалю німого кіно і сучасної музики "НІМІ НОЧІ" в Одесі зіграють музичний супровід для фільму "Останній наказ" (1925).

Фото з сайта: http://alloyorchestra.com/

 

Створено: 25.06.2014
Переглядів: 1414




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.