«Соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям»

bpd-logo-350x241.png

У рамках програми «Інформаційно-контактного центру правової допомоги», що здійснює ОННБ у співпраці з Одеським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, 30 березня об 11.00 в читальному залі ОННБ (вул. Акад. Філатова, 1), відбудеться лекція на тему «Соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям».

Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям –  це щомісячна допомога, яка надається малозабезпеченим сім’ям у грошовій формі в розмірі, що залежить від величини середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

Згідно зі статтею 3 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» право на державну соціальну допомогу мають малозабезпечені сім’ї, які постійно проживають на території України, а також інші малозабезпечені сім’ї у випадках, встановлених законодавством.

Що таке прожитковий мінімум для сім’ї?
Куди звертатися за допомогою?
Які документи потрібні для отримання допомоги та строки їх розгляду?
Як визначається розмір соціальної допомоги?

На ці та інші запитання вам відповість головний юрист Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Запрошуємо до бібліотеки!

Дата: 30 березня 2023 року.
Початок об 11:00.
Місце проведення – читальний зал ОННБ (вул. Академіка Філатова,1).
Тема лекції: «Соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям». 

Створено: 28.03.2023
Переглядів: 1214




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.