Творча зустріч із Іриною Лобусовою

00.jpg

28 березня о 15.00 маємо чудову нагоду зібратися разом у залі наукових працівників  Одеської національної наукової бібліотеки за адресою: вул. Пастера, 13, на творчу зустріч з відомою одеською письменницею, авторкою численних ретророманів, журналісткою та кіносценаристкою Іриною Лобусовою.

Наша гостя надзвичайно творча та ерудована особистість. Вона – автор понад тридцяти романів та близько тисячі статей. Сюжети її книг – захоплюючі детективні історії пригоди, що відбуваються у минулому в нашій Одесі. Кожен твір – це детально продумана історія з несподіваними поворотами сюжету, з непередбачуваним фіналом, в основі творів достовірні історичні події і факти. Романи написані гарною мовою, з одеським колоритом, легко читаються.

У 2017 році одне з найбільш популярних видавництв України «Фоліо» (Харків) розпочало друкувати серію історичних детективів Ірини Лобусової, які відразу стали бестселерами та лідерами продажів.

Ретроромани письменниці – найбільш затребувані в своєму жанрі твори, які спонукають читача мріяти, фантазувати, відтворювати в своїй уяві минуле.

Ірина Лобусова відома і як кіносценарист, вона учасник проєктів престижних українських та зарубіжних кіно- та телекомпаній: голлівудської кінокомпанії Magwill Entertainment, європейської кінокомпанії «Золоте Руно», кінокомпанії «Film.Ua», української телекомпанії «Інтер»,  та ін.

Запрошуємо всіх шанувальників детективу зустрітися та поспілкуватися з письменницею, розпитати про секрети творчості, про «одеські таємниці» її романів, поцікавитися новими задумами.

До уваги відвідувачів заходу – книжкова виставка «Творчий доробок Ірини Лобусової».

Створено: 24.03.2023
Переглядів: 1222




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.