Висловлюємо щиру подяку

народному депутату України, Представнику Президента України у ВР України

Юрію Романовичу Мірошниченку

за підтримку національної книжкової скарбниці, високу оцінку її діяльності та надіслані для поповнення бібліотечного фонду 2 примірники ґрунтовного наукового видання

 “Русь-Україна: становлення державності”

Мірошніченко Ю.Р., Удовік С.Л. Русь-Україна: становлення державності: в 2-х тт. - Київ: Ваклер, 2011. – 771 с.: ил.

Видання демонструє нові концептуальні підходи та погляд на історію нашої країни у дусі сучасних ліберальних наукових теорій: полікультурності та персоналізації історії, цитування першоджерел. У багатьох моментах воно ревізіонує історію на основі нових документів, дає перегляд оцінок історичним фактам. Це є свідченням широкого наукового дискусійного поля в сучасній українській історичній науці.

Фундаментальна наукова праця представляє собою політичне дослідження становлення державності Русі-України із залученням історичних фактів і документів, матеріалів археології, а також різних галузей науки: соціології, психології, економіки, юриспруденції, філософії, семіотики, геополітики і політології стане у нагоді науковцям, фахівцям, студентству та широкому загалу читачів, які цікавляться історією України.

             Відомості про надходження видання, яке поповнило фонди національної книгозбірні занесено до “Книги дарунків ОННБ ім. М.Горького”, яка зберігатиметься довічно, а до книг вміщено спеціальний книжковий знак із зазначенням інформації про дарувальників.

Створено: 11.07.2011
Переглядів: 1894




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.