«10 историй» Олексія Семеніщева. Презентація

20 листопада 2020 р. в головному читальному залі ОННБ відбулася літературно-музична вітальня за участі відомого одеського музиканта і барда Олексія Семеніщева та презентація його першої книжки «10 историй» (Одеса, 2020). Це – книга прози про далеке дитинство, тісно переплетене минуле і сьогодення, самовіддану закоханість в Одесу.

1.jpg 2a.jpg 5.jpg

Гість заходу, широко знаний одеський поет і прозаїк Ігор Потоцький, до того ж редактор книги «10 историй», поділився своїми враженнями від співпраці з автором та емоціями, які він пережив під час прочитання невеличкої за обсягом, проте глибокої за змістом книги розповідей свого друга: «Его рассказы – это почти притчи, в которых тесно переплелись прошлое и настоящее. Чувствуется, что Алексей любит Одессу, но знает все ее недостатки».

Журналіст Володимир Богатирьов, літератор Олександр Бірштейн, композитор Людмила Самодаєва висловили своє захоплення книжкою Олексія та сподівання на продовження його письменницьких пошуків.

2.jpg 3-1.jpg 4.jpg

Презентація книги супроводжувалася чудовими музичними композиціями одеського барда – давно відомі всім пісні створили неповторну атмосферу у величному читальному залі бібліотеки. Шанувальники музичної творчості Олексія Семенищева щирими оплесками віддячили барду за його перший літературний доробок, а книжковий фонд нашої книгозбірні поповнився ще однією книжкою з дарчим надписом автора.

Створено: 23.11.2020
Оновлено: 06.09.2021
Переглядів: 1365




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.