Увага! Фотоконкурс: "Вікі любить пам`ятки"

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Вже понад 20 країн світу заявили про своє бажання провести конкурс у 2020 році.

dodatok-3_ilyustrativnii-baner-dlya-rozmishennya-na-saiti.jpg dodatok-2_infografika-pro-konkurs-viki-lyubit-pamyatki.png

В Україні конкурс пройде вже дев’ятий рік поспіль. На конкурс можна подавати фотографії та відео офіційних пам’яток історико-культурної спадщини: храмів, садиб, замків та інших історичних будівель з усіх областей України, в тому числі Криму. Загалом у списку понад 89 тисяч об’єктів.

Запрошуємо всіх долучатися до конкурсу, завантажувати фотографії, показати унікальність історико-культурних об’єктів свого краю та привернути увагу до стану їхнього збереження.

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі.

Матеріали про конкурс надані оргкомітетом української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки» (Wiki Loves Monuments). 

Прес-реліз
Про сприяння фотоконкурсу

qr-1.jpg

Створено: 27.08.2020
Переглядів: 820




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.