Вітаємо з Великоднем!

03.jpg

Дорогі друзі! Колектив Одеської національної наукової бібліотеки щиро вітає вас з Великоднем!

Великдень – одне з найбільших християнських свят. І в українській культурі – це особливе свято з багатовіковою традицією, що втілює початок нового життя, перемогу світла і добра, одвічні людські цінності. Його незрівнянна краса і велич надихає і відроджує духовні чесноти милосердя, мудрості і толерантності у серці кожної людини.

Світле свято Воскресіння Христового єднає нас всіх, на яких би шляхах-дорогах ми не були, які б кілометри не простягалися між нами. Нехай радість Великодніх свят увійде в кожен дім, кожну родину, наповнить душі та серця любов'ю, вірою, мужністю і терпінням.

Це найкращий час підтримати рідних і близьких, подарувати їм свою увагу і турботу, долучитися до спільної молитви за долю України, за долю кожного з наших співвітчизників, за всіх, хто нині боронить нашу державу на фронті чи рятує людей від важких недуг!

Тож наповнюйте свої дні добрими справами, світлими думками, радісним настроєм та взаємними привітаннями. Нехай яскраве світло Великодня осяє сьогодні увесь світ, подарує надію і щастя всім людям. Міцного здоров'я всім, гармонії, родинного тепла, спокою, миру, злагоди, добробуту!

Христос Воскрес!

Воістину воскрес!

02.jpg

Створено: 19.04.2020
Оновлено: 21.04.2020
Переглядів: 1344




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.