Виставка «Книжкова симфонія кохання»

На дворі лютий, а бібліотека сяє від кохання, сердець та посмішок.
До самого романтичного свята року – Дня святого Валентина, – у головному читальному залі було презентовано цікаву виставку «Книжкова симфонія кохання».

Існує багато чарівних пісень, віршів, легенд та неймовірних історій про найзагадковіше з усіх людських почуттів, про кохання… Працівники книгозбірні обрали найчуттєвіші, найзворушливіші, найвідоміші літературні історії про кохання аби показати всю багатогранність такого яскравого почуття, як любов.

Цікаве знайомство з  найкращими книжками про кохання, красивими  життєвими історіями, стало для багатьох  незабутнім  книжковим  побаченням. Класичні та сучасні, найвідоміші та майже незнайомі – все це розмаїття любовних історій стало гімном коханню.  Атмосфера у читальній залі була веселою, теплою і романтичною.

irina_oleksandrivna_biryukova_2.jpg gosti_2.jpg gosti_3.jpg

Співробітники бібліотеки вітали всіх закоханих і всіх, хто тільки в очікуванні любові.

Привертала  увагу гостей романтично-гумористична Вікторина про Любов. Чарівниці-моделі, діти, поважні гості, закохані з посмішкою відповідали на романтично-гумаристичні питання Вікторини.

gosti_3-2.jpg gosti_4.jpg gosti_6.jpg

Кожен, хто завітав у цей день на виставку, висловлював свої щирі почуття любові до книги, до бібліотеки та отримав у подарунок сердечка-привітання — валентинку, як символ любові.

Всі разом погортали сторінки романів, познайомились з відомими на весь світ творами про Любов. Книги, кохання, серця, валентинки – все, що асоціюється з любов’ю до книги та кохання створило ліричний настрій.

Незвичайний дизайн та оформлення виставки зупиняло погляд та приваблювало гостей, виставка стала чудовою декорацією до Дня всіх закоханих.

gosti_7.jpg gosti_10.jpg gosti_12.jpg
gosti_13.jpg gosti_15.jpg diti.jpg
diti_2.jpg zakohani.jpg zakohani_2.jpg
mihajluca_mi.jpg tv_-_zhurnalist_televeducha_zhukovs_ka_marina_z_kolegami.jpg uchasniki_intelektual_noi_gri_sho_de_koli_.jpg
gosti_5-1.jpg gosti_14-1.jpg cilunok.jpg

Створено: 19.02.2020
Оновлено: 20.02.2020
Переглядів: 1735




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.