Міжнародна співпраця. Україна-Республіка Молдова

7- 8 листопада 2019 р. на запрошення Національної бібліотеки Республіки Молдова завідуюча відділу міжнародних проектів Наталя Диба взяла участь у «Форумі дослідників», який проходив четвертий раз у співпраці з Міністерством освіти, культури та досліджень Молдови та Інститутом розвитку інформаційного суспільства Молдови.

forum.jpg z_kolegami.jpg

На початку заходу директор Національної бібліотеки Елена Пінтілей зазначила, що ця подія є частиною серії заходів, організованих Національною бібліотекою разом із усією національною бібліотечною системою з нагоди Днів науки в Республіці Молдова, що відбулися 4-10 листопада із залученням дослідників, викладачів, студентів та всіх зацікавлених у розвитку науки.

Одеська національна наукова бібліотека, як офіційний партнер Національної бібліотеки Республіки Молдова, в рамках проведення форуму поінформувала колег про досвід з питань міжнародної співпраці та участі в грантових проектах для національних бібліотек.

Створено: 11.11.2019
Переглядів: 952




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.