До Дня української писемності та мови. Анонс

1.jpg

З 4 по 14 листопада 2019 р. в ОННБ до Дня української писемності та мови відбудеться виставкова акція «Рідна мова – душа народу».

У рамках заходу:

- презентація книжкової виставки «Рідна мова – душа народу»: до Дня української писемності та мови. В експозиції представлятимуться видання, що розкривають теми: «Формування та реалізація державної мовної політики в Україні»; «Культура мовлення: українська ділова мова»; «Класика на сцені: до питання сценічної мови». У рамках презентації:

- лекції, обговорення мовних питань та представлених видань, бібліографічні огляди експозиції, реферативна робота;

- огляд-обговорення комунікаційно-мистецького проекту «“МовАрт”: мистецтво ствердження мови», що створений спільнотою «Україномовний Київ» і реалізовується за підтримки Міністерства культури України з метою популяризації та утвердження української мови через візуальну складову (презентований в ОННБ у липні 2019 р.) за участі викладачів та студентів ВНЗ Одеси.

Створено: 01.11.2019
Переглядів: 3839




© 2024 Одеська національна наукова бібліотека. Всі права захищено. При використанні матеріалів посилання на офіційний веб-сайт Одеської національної наукової бібліотеки обов'язкове.